Datum: 17/09/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Het Kuipje
Live Westerlo start aanvallend tegen een STVV met Daerden en Verhulst
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Westerlo start aanvallend tegen een STVV met Daerden en Verhulst
Foto: © SC

De zenuwen staan strak gespannen in het Kuipje. Westerlo ontvangt Sint- Truiden, een waar degradatieduel tussen twee ploegen die elk slechts één punt tellen na zes wedstrijden.

Robby Morren vanuit Westerlo

Het belang van deze partij kan moeilijk overschat worden want wie verliest staat troosteloos alleen laatste met 1 op 21. In dat geval zal de coach een bijzonder zware opdracht hebben om de kopjes weer omhoog te krijgen.

Westerlo geniet het thuisvoordeel en ook de statistieken spreken in het voordeel van de Kempense club. Van de dertien thuiswedstrijden tegen Sint-Truiden, won Westerlo er negen. De club voerde de afgelopen week de druk op de scheidsrechters op na enkele betwistbare beslissingen in hun nadeel.

Coach Jan Ceulemans kan nog steeds geen beroep doen op aanvoerder Jef Delen en ook Cools, Vanaudenaerde, Cardoso en Adams liggen in de lappenmand. De coach begint aanvallend aan deze partij met De Smet, Arbitman en Dekelver aan de aftrap. Yulu-Matondo start op de bank.

Bij Sint-Truiden mag Koen Daerden voor het eerst aan de aftrap komen en maakt doelman Davino Verhulst zijn debuut. Trainer Van der Elst heeft af te rekenen met een lange lijst van geblesseerden. Doelmannen Castro, Van Crombrugge en Volders zijn out en ook Buysens, Delorge, Schoofs, Okotie en Andrade zijn geblesseerd.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Westerlo is favoriet. Een gokje op Sint-Truiden daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Westerlo de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 258 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Sint-Truiden wint u liefst 675 euro.

Meer nieuws