Datum: 26/01/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Achter de Kazerne
Live Plet start in plaats van De Ceulaer tegen KV Mechelen
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Plet start in plaats van De Ceulaer tegen KV Mechelen
Foto: © SC

KV Mechelen en RC Genk spelen een belangrijke partij met het oog op play-off 1. De Maneblussers willen de strijd voor de eerste zes plaatsen spannend houden. Dat kan enkel met een overwinning.

KV Mechelen zit in een goede flow met drie overwinningen op rij en liet duidelijk verstaan dat het voluit wil gaan voor een plaats in play-off 1. Om die ambitie al niet onmiddellijk te moeten opbergen, volstaat straks enkel een driepunter. De Maneblussers staan één plaats onder Genk maar tellen wel 7 punten minder. Loopt die achterstand op tot 10 punten, dan lijkt de strijd voor play-off 1 gestreden.

Dat beseft men maar al te goed in Limburg waar Mario Been zijn spelers op scherp zet om nu al quasi zekerheid te verwerven over deelname aan play-off 1. De Nederlander kan opnieuw een beroep doen op Khaleen Hyland die terugkeert uit schorsing. Op Anele (Afrika Cup) en Joneleit (blessure) na is iedereen bij Genk klaar om de strijd aan te vatten.

Bij KV Mechelen moet Van Veldhoven de geschorste Van Loo missen. Zijn plaats wordt ingenomen voor Bateau. Van Tricht en Diabang haalden de selectie niet. Man in vorm Pedersen was de voorbij twee wedstrijden goed voor drie doelpunten. 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 240 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Mechelen strijkt u 270 euro op.


Meer nieuws