Datum: 04/08/2013 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Diaz Arena
Live Engels te sterk in de lucht.
Engels te sterk in de lucht.
Foto: © SC

Speeldag 2 en voor Oostende staat de absolute kraker van het seizoen reeds op het programmma. Een bezoek van Club Brugge garandeert immers een vol huis en heel wat sfeer. De kustploeg had zijn stadion dan ook in een mum van tijd uitverkocht.

Oostende heeft het niet makkelijk in deze beginfase van de competitie. Na vorige week op bezoek geweest te zijn bij Genk komt nu Club Brugge over de vloer. Een 0 op 6 is dus meer dan realistisch, maar in een beladen derby weet je nooit. En het kan spoken in Oostende. Fred Vanderbiest moet weinig wijzigen. Enkel Van Imschoot komt terug uit schorsing.

Bij Club Brugge herstellen ze nog van de midweekse opdoffer die Slask Wroclaw hen gaf. Juan Carlos Garrido zal zijn ploeg waarschijnlijk op een paar plaatsen wijzigen. Noodgedwongen zal hij alvast Timmy Simons moeten missen die nu toch een schorsingsdag moet uitzitten.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij UNIBET en krijg 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 87  euro als favoriet Club Brugge de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Oostende, dan kan je dat maar liefst 420 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws