cerCercle Brugge
lieLierse SK
Datum: 18/10/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Jan Breydel
Zorgt nieuwe trainerstaff voor ommekeer bij Cercle?
Tamara Vereecken
| 0 reacties
Zorgt nieuwe trainerstaff voor ommekeer bij Cercle?
Foto: © Photonews

Cercle Brugge en Lierse staan momenteel broederlijk naast mekaar op de voorlaatste plaats in het klassement, vanavond staan ze ook tegenover mekaar in Jan Breydel. Het wordt een match op het scherp van de snee want beide ploegen willen uiteraard zo snel mogelijk weg uit die onderste regionen.

Het wordt straks dus ook de vuurdoop van de nieuwe trainerstaff bij de Vereniging. Arnar Vidarsson schuift een stoeltje op in de dug-out want hij zit vanavond voor het eerst als hoofdtrainer langs de zijlijn nadat hij twee weken geleden Lorenzo Staelens opvolgde. De T1 gaf bij z’n aanstelling mee dat hij wist welke richting hij uit wilde met Cercle en met wie. Benieuwd of dat vanavond ook meteen tot resultaten leidt.

N’Diaye zal de wedstrijd vanuit de tribune moeten volgen, hij zit een schorsing uit na z’n omstreden rode kaart tegen Waasland-Beveren. Hij krijgt er het gezelschap van Boi en De Coninck die geblesseerd zijn.

Ook Lierse kende dit seizoen al een trainerswissel, bij de Pallieters zorgde dat echter niet direct voor dé grote ommezwaai. Op de vorige speeldag wonnen ze wel van Zulte-Waregem maar in zijn eerste drie wedstrijden kwam Stojanovic niet verder dan twee op negen.

Lierse moet het vanavond doen zonder de geblesseerden Berezovskyi, Buysens, Bensebaini en Hanin. Geschorsten zijn er niet.

Selecties

Dit is de selectie waarmee Lierse richting Brugge trekt:
Traore, El Messaoudi, Swinkels, Matoukou, Vellios, Kasmi, Losada, Keita, Goris, Zizo, Wils, Bourabia, Wanderson, Nwofor, Diomande, Hafez, Masika, Ngawa, Curto, Bajkovic en Pauwels.

Selectie Cercle Brugge:
Miguel Van Damme, Thomas De Bie, Olivier Werner, Bart Buysse, Dennes De Kegel, Stef Wils, Noe Dusenne, Pierre Bourdin, Hans Cornelis, Mathieu Maertens, Stipe Bacelic-Grgic, Thibaut Van Acker, Karel Van Roose, Tim Smolders, Joey Godee, Sam Valcke, Junior Kabananga, Kristof D'haene, Richard Sukuta-Pasu, Stephen Buyl

  

Waag een gokje bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 219 euro als Lierse de drie punten meeneemt uit Brugge. Zet je 60 euro in op een gelijkspel, dan kan je dat 201 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws