Datum: 30/11/2014 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Lotto Park
Kan Club voor het eerst in zestien jaar winnen bij Anderlecht?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Kan Club voor het eerst in zestien jaar winnen bij Anderlecht?
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht en Club Brugge tekenen vanmiddag voor dé absolute topper van de speeldag. De West- Vlamingen namen vorig weekend nog de kroon over van paars-wit en willen maar wat graag de kloof vergroten tot vier punten.

"Maar er wordt vandaag helemaal niets beslist", minimaliseerde Michel Preud'homme het belang van de topper. "Al vind ik het wel vreemd dat Anderlecht meer rust heeft gekregen dan wij. Club speelde donderdag pas én op verplaatsing. De vermoeidheid zal wel degelijk een rol spelen. 

Brandon Mechele en Thomas Meunier kampten donderdagavond overigens met enkele pijntjes, maar zijn normaal gezien speelklaar. Verder kan Preud'homme nog steeds geen beroep doen op Bjorn Engels.

Bij Anderlecht is het natuurlijk wachten of Steven Defour klaar geraakt. De Rode Duivel herviel in een kuitblessure in de wedstrijd tegen Galatasaray. Bram Nuytinck en Matias Suarez liggen natuurlijk ook nog in de lappenmand. 

"Ik speel graag tegen Club Brugge na een Europese wedstrijd", aldus Besnik Hasi. "Dan is er zeker geen gevaar voor onderschatting. De voetjes staan op de grond. Of de topper enkel voor het prestige is omdat play-offs er nog aankomen? Voor mij tellen enkel de drie punten."

Kan Club voor het eerst in zestien jaar winnen bij Anderlecht?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 192 euro op. Verwacht je net als in de heenwedstrijd een 2-2 op het bord? Dan mag je maar liefst 720 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws