Datum: 24/01/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Regenboogstadion
Essevee vandaag helemaal veilig?
Essevee vandaag helemaal veilig?
Foto: © photonews

Zulte Waregem heeft na de zege in Waasland-Beveren nu echt niet veel meer nodig om definitief gered te zijn. In eigen huis Westerlo afhouden zou eens te meer betekenen dat er naar boven kan gekeken worden.

De weg naar play-off 1 is nog lang, maar met het huidige programma heeft Zulte Waregem het op een of andere manier nog in eigen handen. Zeker thuis moet dan wel telkens gewonnen worden, ook tegen Westerlo - dat punten nodig heeft.

Francky Dury kan geen beroep doen op de geschorste Mendy, terwijl Paye, N'Diaye en Sylla nog interlandverplichtingen hebben op de Afrika Cup. Skúlason fit? Op dit moment voor iedereen een vraagteken.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Cissako, Colpaert, Verboom, Rosenthal, Jørgensen, Trajkovski, Skulason (?), Gimbert, Benteke, Hazard, Messoudi, Bruzzese, Isçi, D'Haene, Bostyn, Aneke, Cordaro, Brebels, Kaya, Ekangamene

Westerlo moet nog steeds een pak aanvalskracht missen. MacDonald en Gounongbe zijn nog niet klaar voor de strijd, ook Aoulad za niet spelen aan de Gaverbeek.

Voor Zulte Waregem is het de tweede match op rij dat ze spelen tegen een team met een nieuwe trainer sinds de winterstop. Kan Van Veldhoven wél met een goede start uitpakken?

Selectie Westerlo: Cordier, Apau, Koffi, Maertens, Godeau, Geudens, Lecomte, Annys, Diagne, Dorda, Mustoe, Schuermans, Schouterden, Verschueren, Diallo, Rommens, Ruyssen, Molenberghs, Cools, Sipovic, Gielen, Van Langendonck, Rausin

Haalt Essevee het?

De thuispoeg is favoriet volgens Unibet. Bij een goeie gok van 60 euro op Essevee kan je 108 euro opstrijken. Die zestig euro kan u via deze link zelfs gratis krijgen! En inzetten op Westerlo? Meteen 360 euro rijker! 

Meer nieuws