Datum: 12/12/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Guldensporenstadion
Oneerlijke streekderby in Kortrijk?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Oneerlijke streekderby in Kortrijk?
Foto: © photonews

In Kortrijk staat vanavond de derby tegen de buren uit Moeskroen op het programma. Na een aarzelende start staat het team van Walem zowaar in de top-zes. Mouscron lijkt een moeilijk eindejaar tegemoet te gaan en lijkt weinig kans te maken tegen een KVK op dreef.

In het begin waren er heel wat twijfels omtrent Walem. De coach zou iets te paranoïde omgaan met de pers en zijn spelers lieten hun ongenoegen bij wissels meer dan eens blijken. er zat een haar in de boter, maar het beproefde recept bracht soelaas.

Wedstrijden winnen, dan blijft iedereen tevreden. Dat deed Kortrijk de laatste maanden waardoor het mooi op de zesde plaats prijkt. Morgen kunnen ze wel niet rekenen op sterkhouder Maxime Chanot. Hij is geschorst.

Selectie Kortrijk: Fabien Boyer, Birger Verstraete, Benoit Poulain, Stijn De Smet, Nebojsa Pavlovic, Thanasis Papazoglou, Robert Klaasen, Adam Marusic, Lukas Van Eenoo, Michalis Sifakis, Darren Keet, Gertjan De Mets, Hervé Kage, Samuel Gigot, Michael Lallemand, Aboubakar Kamara, Kristof D'Haene, Anthony Van Loo, Zarko Tomasevic & Tomislav Kis.

Ook bij de bezoekers is er een verdediger niet bij. Ook Teddy Mézague zit op het strafbankje vanavond. Bij Moeskroen willen ze iets rechtzetten na de thuisnederlaag tegen KV Mechelen.

Bij UNIBET is KV Kortrijk ook favoriet. Een goeie gok van 60 euro op de Kerels kan u 103 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis.

Meer nieuws