zwaZulte Waregem
wbeSK Beveren
Datum: 12/12/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Regenboogstadion
Essevee moet opstaan op weg naar play-off 1

Zulte Waregem wil voorbij Waasland-Beveren om in top-6 te blijven staan

Essevee moet opstaan op weg naar play-off 1
Foto: © photonews

De heenwedstrijd in Waasland-Beveren was voor Zulte Waregem een match om bijzonder snel te vergeten. Nu moet het beter, zeker als Essevee in de top-6 wil blijven meedraaien. De troepen van Stijn Vreven kunnen dan weer vrank en vrij komen spelen.

Zulte Waregem speelde bij Gent een goede westrijd, maar werd er uiteindelijk karig voor beloond met een puntendeling. Als Essevee de top-6 in het vizier wil blijven houden, dan moet het winnen van Waasland-Beveren.

Francky Dury kan voor deze wedstrijd wel geen beroep doen op Cédric D'Ulivo (adductoren), Abdou Diallo (geschorst), Christophe Lepoint (geschorst), Karel D'Haene (knie), Louis Bostyn (duim) en Chuks Aneke (knie). 

Met name in het middenveld - geen Lepoint of Aneke en ook de gelegenheidsmiddenvelder Diallo buitenstrijd - wordt het dus puzzelen voor Dury. Jesper Jorgensen zit wel opnieuw in de selectie. Stijn Vreven mist drie namen: Ibou Sawaneh, Hugo Sousa en Livio Nabab zijn er niet bij aan de Gaverbeek.

Opgelet: ook voor deze wedstrijd geldt nog steeds terreurdreigingsniveau 3. De club roept dan ook iedereen op om tijdig naar het stadion te komen en zeker geen (rug)zakken of handtassen mee te brengen.

Wie pakt de punten aan de Gaverbeek? Wint de thuisploeg, dan lepel je 96 euro binnen. Voor een bezoekende winst wordt dat zelfs 342 euro. Tenminste: als u via ons inschrijft en je bonus van 60 euro claimt!

Meer nieuws