Datum: 01/08/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Freethiel
Gaat Kortrijk op het elan door?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Gaat Kortrijk op het elan door?
Foto: © Photonews

KV Kortrijk ging vorige week voorbij Standard Luik in het eigen Guldensporenstadion. Waasland-Beveren kwam een slechte start te boven in Anderlecht, maar liep tegen een knal van Youri Tielemans.

Bij Waasland-Beveren werd er stevig gevloekt na die wondermooie goal van de middenvelder van Anderlecht. Toch kunnen de Leeuwen zich optrekken aan hun degelijke tweede helft. De eerste periode in het Astridpark was een drama en moet zo snel mogelijk vergeten worden.

Om dat klaar te spelen kan Vreven niet rekenen op David Destorme. De ervaren rot heeft te veel last aan de hamstrings. Ook Luyckx, Sousa en De Pauw zijn nog niet terug fit.

Selectie Waasland-Beveren: Henkinet, Demir, Buatu, Wilmet, Langil, Coulibaly, Gano, Maric, Ibou, Moulin, Emond, Goblet, Jans, Jellal, Caufriez, Vanzo, Van Dooren, Myny en M’Sila

KV Kortrijk kon wel vieren vorige week tegen Standard. Maxime Chanot was de absolute held met twee knappe kopbalgoals. De Kerels van Johan Walem willen koste wat kost de prestatie van vorig weekend bevestigen en tonen dat er leven is na Santini en Chevalier.

Bij KV Kortrijk nog steeds geen Stijn De Smet of Gregory Mahau. Ook Anthony Van Loo is niet voldoende hersteld van de blessure die hij opliep tegen Standard.

Selectie KV Kortrijk: Remi Pillot, Maxime Chanot, Fabien Boyer, Birger Verstraete, Benoit Poulain, Nebosja Pavlovic, Adam Marusic, Lukas Van Eenoo, Darren Keet, Gertjan De Mets, Samuel Gigot, Michael Lallemand, Baptiste Ulens, Thanasis Papazoglou, Elohim Rolland, Aboubakar Kamara, Kristof D’Haene, Zarko Tomasevic en Gilles Lentz.

KV Kortrijk is favoriet bij Unibet. Beleef de wedstrijd nog intenser, een goeie gok van 60 euro op de Kerels kan maar liefst 135 euro opleveren. Die zestig euro krijg je via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws