gntKAA Gent
stvSTVV
Datum: 16/08/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Clash tussen de kampioen en de leider in Gent
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

AA Gent en STVV kijken elkaar vanavond in de ogen in Gent

Clash tussen de kampioen en de leider in Gent
Foto: © Photonews

Voor STVV wacht straks het eerste bezoek aan de Gentse Ghelamco Arena. De promovendus belooft een taaie klant te worden voor de Buffalo's. Het enthousiaste Sint-Truiden maakte eerder al indruk tegen Club Brugge.

Hein Vanhaezebrouck is op zijn hoede. "STVV is een team dat het ons moeilijk kan maken. Het is niet omdat je 1-1 speelt op Anderlecht, dat je automatisch de week erop thuis wint van Sint-Truiden." Het stadioneffect kan wél een voordeel zijn. "STVV is hier nog niet geweest, misschien zijn ze onder de indruk."

Bij AA Gent zit Brecht Dejaegere zoals verwacht gewoon in de selectie. Voor Nicklas Pedersen en Thomas Matton, die beide meetrainen, komt deze wedstrijd nog iets te vroeg. Verder is het afwachten of Rafinha blijft staan na zijn mindere prestatie tegen Anderlecht.

Selectie AA Gent: Sels, Rafinha, Johansson, Coulibaly, Depoitre, Neto, Poletanovic, Kums, Saief, Elhamed, Van Der Bruggen, Dejaegere, Asare, Nielsen, Vandenbussche, Raman, Simon, Foket en Milicevic.

Bij Sint-Truiden wordt het vooral uitkijken naar de flukse aanvalslinie. De Truienaars hebben met Edmilson Junior, Dompé en vooral Boli buskruit voorin. Ook Ferrera heeft lof voor de tegenstander: "Wat Hein Vanhaezebrouck met Gent in één jaar klaarspeelde, is ongelooflijk."

Fernandes is er alvast niet bij. Hij werd na zijn zware tackle drie speeldagen geschorst. 

AA Gent is bij UNIBET torenhoog favoriet. Een gokje van 60 euro op de Buffalo's kan 79,80€ opleveren. Denk je dat de Kanaries winnen? Dan kan je maar liefst 570€ opstrijken. En die 60 euro inzet? Die krijg je via deze link gratis!

Meer nieuws