ohlOH Leuven
chaCharleroi
John Bostock (pen) 49'
1-0
Datum: 16/08/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: King Power at Den Dreef
OH Leuven wil als laatste de nul wegvegen tegen Charleroi
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

OH Leuven en Charleroi sluiten matchdag 4 in de Jupiler Pro League af

OH Leuven wil als laatste de nul wegvegen tegen Charleroi
Foto: © photonews

Na een zwaar openingsdrieluik moet het vanavond eindelijk gebeuren voor OHL. Voor eigen fans willen de Leuvenaars tegen Charleroi af van de nul.

Moeskroen-Péruwelz sprokkelde gisteren zijn eerste puntje en liet zo de promovendus alleen zonder punten achter. Toch is er van druk geen greintje te bespeuren.

"Er is deze week nog beter gewerkt dan anders", liet Jacky Mathijssen eerder deze week nog optekenen. "Dat geeft me een goed gevoel. De groep heeft de opmerkingen positief opgenomen." OHL mist vanavond de geschorste Asamoah. Brouckaert blijft out.

Charleroi bevestigt ondanks een vroege Europese eliminatie al het goeds van vorig jaar. Met 5 op 9 zitten de Carolo's na 3 speeldagen in het spoor van de top-3.

De Zebra's moeten voor het eerst zonder de vertrokken Dewaest aan de bak. Willems is zijn verwachte vervanger centraal achterin. Voorts mist Felice Mazzu de geblesseerde Tainmont en François.

Wie zegeviert in het slotduel van matchdag 4?

Ziet u OH Leuven zijn eerste driepunter pakken? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 166,8 euro op. Ziet u eerder Sporting Charleroi met de overwinning aan de haal gaan? Dan kan u bij een gokje voor hetzelfde bedrag 147 euro rijker worden.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via volgende LINK.

Meer nieuws