Datum: 27/10/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Kraker van de speeldag in de Ghelamco Arena, haalt Raman zijn gram?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: AA Gent - Standard

Kraker van de speeldag in de Ghelamco Arena, haalt Raman zijn gram?
Foto: © photonews

In de Gentse Ghelamco Arena staat vanavond de confrontatie tussen AA Gent en Standard op het programma. Dé topper van deze midweekspeeldag dus én de terugkeer van Raman naar Gent.

Toch blijft het vooral voor Gent een must om gewoon deze wedstrijd te winnen. De Gentenaars komen uit de slechtste week in een aantal jaar met twee nederlagen en acht tegendoelpunten. Tegen de Rouches moet het voor eigen publiek beter.

"Het is een andere wedstrijd, niet te vergelijken met Eupen. De taak is moeilijker omdat Standard een betere ploeg is, maar we spelen thuis en we hebben ons publiek dat ons moet en zal ondersteunen", rekent Vanhaezebrouck op het publiek.

Selectie Gent: Rinne, Coulibaly, Neto, Mitrovic, Saief, Schoofs, Van Der Bruggen, Dejaegere, Thoelen, Asare, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Simon, Foket, Rabiu, Esiti, Gershon, Milicevic en Ndongala.

Bij Standard viert ene Benito Raman zijn terugkeer naar de Ghelamco Arena. Hij waarschuwde al. "Ik denk dat de meeste fans zullen applaudisseren, maar als ze me uitfluiten, moeten ze niet verrast zijn dat ik ga juichen als ik scoor. Dan is Gent een afgesloten hoofdstuk."

Selectie Standard: Gillet, Hubert, Vits, Goreux, Soares, Lavalée, Laifis, Fai, Fiore, Scholz, Elderson, Enoh, Cissé, Trebel, Edmilson Jr, Raman, Belfodil, Sa, Emond en Mbenza.

Volgens UNIBET is AA Gent de favoriet in eigen huis. Wij gaan echter voor een ander gokje vandaag. Scoort een hypergemotiveerde Raman bij zijn terugkeer? Dan kan een goeie gok van zestig euro u 306 euro opleveren. Wij geven u via deze link overigens 60 euro gratis!

Meer nieuws