stvSTVV
cluClub Brugge
0-1
90+5' Jelle Vossen (pen)
Datum: 18/11/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Stayen
Club Brugge wil reeks die nu al tien jaar duurt doorbreken en wat is STVV van plan met zijn doelmannen?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

STVV en Club Brugge openen speeldag 15 in de Jupiler Pro League

Club Brugge wil reeks die nu al tien jaar duurt doorbreken en wat is STVV van plan met zijn doelmannen?

Na de derde interlandbreak van het najaar trekt de Jupiler Pro League zich weer op gang. Openen doen we met STVV versus Club Brugge.

Sint-Truiden verloor twee weken geleden de cruciale zespuntenmatch bij Eupen. En zo bleven de Kanaries steken op een bijzonder magere 3 op 21. Het ideale moment dus om de reputatie van 'Giant Killer' weer op te pikken. Vorig seizoen wist STVV Club Brugge te kloppen op de openingsspeeldag.

Supporter van Club

Voor coach Ivan Leko wordt het weerzien met blauw-zwart natuurlijk bijzonder. " Ik ben eigenlijk nog altijd supporter van Club Brugge", gaf de Kroaat donderdag op de persconferentie aan. "Ik ben trots op mijn Brugse jaren en mijn relatie met de fans, maar nu ben ik in de eerste plaats trainer van STVV." Bij de Truienaars kijken we vooral uit naar wie er onder de lat staat: Dutoit die de kritiek op de eigen ploeg niet spaarde of Pirard?

Club Brugge kon dit seizoen slechts twee keer in zeven duels winnen op verplaatsing. De laatste overwinning op Stayen dateert dan weer van 2006. Om de trip naar Haspengouw nog eens tot een goed einde te brengen, kan Michel Preud'homme weer rekenen op Laurens De Bock die zijn rentree maakt.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Een gokje op STVV of Club Brugge kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws