Datum: 26/12/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Diaz Arena
KV Oostende voor stevige plaats in top zes en een heel gelukkig Nieuwjaar

KV Oostende kan tegen Eupen een heel goeie zaak doen

KV Oostende voor stevige plaats in top zes en een heel gelukkig Nieuwjaar
Foto: © Photonews

KV Oostende kan deze namiddag een schitterende zaak doen in de strijd om play-off 1. Eupen komt op bezoek aan de Kust en de jongens van Yves Vanderhaeghe kunnen zich mits winst stevig in de top zes nestelen.

Het zit daarboven nog steeds allemaal op een zakdoek. De strijd om play-off 1 is nog lang niet gestreden, maar Oostende kan bij winst wel met een heel gerust gemoed de winterstop intrekken. Anderlecht en Charleroi spelen tegen elkaar en ook de andere concurrenten kunnen punten verliezen.

Vanderhaeghe moet het wel doen zonder Fernando Canesin en Marusic, die geblesseerd zijn. In zijn plaats komt Cyriac in de ploeg, toch ook geen zware verzwakking. Eupen heeft dan weer een hele rits geblesseerden. Doelman Van Crombrugge is nog een tijdje out en in zijn plaats speelt de niet altijd zekere Babacar Niasse. Ook Jeffren, Taulemesse en Ocansey zijn er nog steeds niet bij.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%! Een gokje op KVO of de Oostkantonners kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws