zwaZulte Waregem
staStandard
Datum: 14/08/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Regenboogstadion
Essevee en Standard voor de leidersplaats: "Voor minder doen we het niet"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Zulte Waregem - Standard straks LIVE op Voetbalkrant.com

Essevee en Standard voor de leidersplaats: "Voor minder doen we het niet"
Foto: © Photonews

Zulte Waregem en Standard trappen straks de voetbalzondag in eerste nationale A op gang. Beide ploegen willen maar wat graag uitpakken met een overwinning, want dat kan nuttig zijn in de stand. Of om de druk af te houden, of om indruk te maken.

Door de gelijke spelen van Charleroi en Anderlecht eerder dit weekend kan Essevee alleen aan de leiding komen met het maximum van de punten, terwijl Yannick Ferrera met een uitzege voor Standard mee op kop kan komen. Zulte Waregem en Standard, dat is de laatste jaren altijd wel iets speciaals.

Er waren de twee buitenspeldoelpunten van Standard in het bijna-kampioenenjaar van Zulte Waregem, er was de vroegtijdig afgefloten match op Sclessin, ... Twee pittige ploegen die ook vandaag klaar zijn om er een leuke zondagnamiddag van te maken. Net als de fans, die een sfeeractie plannen.

Francky Dury: "We zetten geen nieuwe tribune om twaalfde te worden"

Francky Dury kan rekenen op een nagenoeg fitte kern, enkel Dalsgaard is nog buiten strijd. Hij wil dit seizoen opnieuw proberen om play-off 1 te halen en wil dus goed starten in de competitie. Als het kan met 9 op 9.

Corentin Fiore gaf dan weer duidelijk aan dat enkel de drie punten goed genoeg zijn op bezoek aan de Gaverbeek. Legear keert terug uit blessure, Mbenza en Dompé zitten niet in de selectie.

Het is spannend volgens UNIBET. Een goeie gok van 60 euro op de thuisploeg kan maar liefst 126 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws