cluClub Brugge
kvkKV Kortrijk
C B 50'
2-0
C B 62'
3-1
3-2
Datum: 13/05/2012 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Jan Breydel
Live Leekens ziet Club afsluiten tegen KVK
Tomas Taecke
| 0 reacties
Leekens ziet Club afsluiten tegen KVK
Foto: © SC

Beide West-Vlaamse clubs hopen een geslaagd seizoen op een mooie manier af te ronden in dit West-Vlaamse onderonsje. In de aanloop van de wedstrijd raakte bekend dat Georges Leekens na deze partij het roer zal overnemen van Christoph Daum.

Club Brugge verzekerde zich in de Cristal Arena van de tweede plaats en kan vanmiddag onder een stralende lentezon genieten van de partij tegen KV Kortrijk. Hoewel de Kortrijkzanen nog steeds vierde kunnen worden, zullen ook zij dit seizoen ontspannen trachten af te sluiten.

Voor de trip naar Brugge kan Vanhaezebrouck geen beroep doen op de geschorste Martin en De Mets. Van Hout, Vandenbroeck, Mulemo en També waren eerder al geblesseerd en zullen net als Dejaegere, Pavlovic en Nfor niet in actie komen. Die laatste telt negen gele kaarten en wil het risico niet lopen om de eerste twee partijen volgend seizoen te moeten missen.

Christoph Daum staat voor zijn laatste wedstrijd als coach van blauw-zwart. De Duitse trainer, die zich aan een hartverwarmend afscheid mag verwachten, kan niet beschikken over de geblesseerde Vazquez en Refaelov. Beiden liepen, net als Ryan Donk, lichte blessures op tijdens het duel in Genk.

Scheidsrechter Vandevelde blaast de partij, die LIVE op onze website te volgen is, om 14.30u op gang!

Meer nieuws