kvkKV Kortrijk
staStandard
1-0
1-1
Datum: 15/04/2012 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Guldensporenstadion
Live Standard op zoek naar eerste zege in PO1
Fabian Morren
| 0 reacties
Standard op zoek naar eerste zege in PO1
Foto: © SC

Kortrijk en Standard moeten na de zege van Genk eigenlijk winnen om hun kansen op Europees voetbal gaaf te houden. Vanavond staan ze tegenover mekaar.

Kortrijk is niet slecht begonnen aan de play-off 1. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck speelde gelijk bij Anderlecht en won van Club Brugge. Woensdag werd er wel verloren bij Racing Genk.

Standard pakte tot dusver 2 op 9. Thuis werd er gelijkgespeeld tegen Anderlecht en Club Brugge. Een eerste zege is dus welkom voor Standard.

Kortrijk-coach Hein Vanhaezebrouck kan slechts twee veldspelers op de bank zetten: Ragolle die nog geen minuut speelde en N'Diyaye. Vanhaezebrouck is niet geneigd om nog beloften aan zijn kern toe te voegen omdat die maar matig presteren.

Bij Standard ontbreken ontbreken Pocognoli, Kanu en Cyriac vanwege blessures. 

UPDATE: Kortrijk-coach Hein Vanhaezebrouck heeft maar vijf mensen om op de bank te zetten. Veselinovic komt in het elftal, Monrose start op de bank.

Bij Standard moet Nacho Gonzalez vrede nemen met een plek op de bank, net als Yoni Buyens. Gakpé start, ook Vainqueur staat in de basis.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij BWIN op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 250 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Kortrijk wint u 270 euro.

Meer nieuws