Datum: 12/04/2013 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Regenboogstadion
Live Zulte Waregem gaat op zoek naar leidersplaats
Zulte Waregem gaat op zoek naar leidersplaats
Foto: © SC

Zulte Waregem krijgt voor de vierde keer dit seizoen de kans om de eerste plaats in het klassement minstens enkele dagen over te nemen. Lukt het na drie keer een 1-1 gelijkspel nu wel om te winnen, of kan Standard de kloof verkleinen tot twee punten? Volg het hier live mee.

Zulte Waregem speelde in zijn eerste twee wedstrijden van play-off I gelijk, dus gaan de troepen van Dury op zoek naar een eerste overwinning. Dat zou dan ook meteen de eerste thuisoverwinning zijn van een team dat meedoet aan play-off I en als bonus zou het Zulte Waregem de eerste plaats in het klassement schenken en de druk op Anderlecht zetten, dat zondag pas in actie komt.

De thuisploeg zal dat met Bruzzese in doel moeten doen, want Bossut sukkelt nog steeds met een ontsteking aan het kapsel van de voet en lijkt zo ook match drie van play-off I te zullen gaan missen. De rest van de kern is wel fit, lieten we hier op Voetbalkrant.com al weten.

De selectie van Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Delaplace, Hazard, Leye, Berrier, Lendric, Trajkovski, Naessens, Vandenbroucke, Skulason, Conté, Godeau, Bruzzese, D’Haene, Verboom, Malanda, De Rock, Brondeel.

De laatste competitienederlaag van Standard op verplaatsing dateert al van 9 november. Standard heeft dus een reeks te verdedigen en zal zijn huid duur komen verkopen aan de Gaverbeek. Winst zou hen tot op twee punten van Zulte Waregem brengen en zo de strijd om Europees voetbal nog spannender maken.

De selectie van Standard: Kawashima, Moris, Cisse, Arslanagic, Opare, Ciman, Kanu, Diabate, Van Damme, Vainqueur, Buyens, Cristea, Mpoku, Bulot, Tucudean, Nagai, Ezekiel, Batshuayi.

Zulte Waregem vraagt aan de supporters om tijdig naar het stadion te komen. Er zijn in Waregem namelijk nog een viertal andere evenementen op vrijdagavond, waardoor het extra druk wordt in de hele stad. Parking Hippodroom zal open zijn voor supporters.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Als je 60 euro inzet op het feit dat de West-Vlamingen winnen, kan je 150 euro verdienen. Een gokje op de bezoekers kan 156 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 207 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws