Datum: 17/04/2013 20:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Lotto Park
Live Anderlecht op zoek naar eerste overwinning in PO I met De Sutter
Anderlecht op zoek naar eerste overwinning in PO I met De Sutter
Foto: © SC

Anderlecht en Lokeren gaan op zoek naar hun eerste driepunter in PO I. Van den Brom kiest voor een systeem met De Sutter en Mbokani. Bij Lokeren is Corryn er terug bij, want Scholz is geblesseerd. Wie zal het halen in Anderlecht? Volg het live mee ...

Anderlecht heeft tot op heden een schamele 2 op 9 gepakt in de play-offs. In de tweede helft tegen Club Brugge toonde het grinta en in de eerste helft tegen Racing Genk beweest het dat het wel degelijk enorm goed kan voetballen, maar al met al blijft het qua punten een zeer mager beestje voor de landskampioen.

Als we de laatste wedstrijden van de reguliere competitie er bij nemen, staat Anderlecht nu met 7 op 21 uit zijn laatste zeven wedstrijden. Dat is de slechtste reeks in vijftien jaar, dus wenkt de crisis. En toch staan de Brusselaars nog steeds op kop van de rangschikking. Sterker nog: winst tegen Lokeren kan ze voorlopig vier punten voorsprong geven in de stand.

De selectie van Anderlecht: een selectie maakte trainer John van den Brom nog niet, hij wil afgaan op de vorm van de dag. Als er spelers zijn die zich niet goed genoeg voelen om te spelen mochten ze het hem deze morgen vertellen. Odoi en Gillet zijn er alvast niet bij, zij zijn geschorst.

Ook Lokeren kon nog niet winnen in PO I. Door een 1 op 9 zag het Standard al ver voor zich uitlopen en ook de andere teams staan ondertussen een eindje weg. Om de Europese droom levendig te houden, moet er dan ook eens gewonnen worden.

Persoons is geschorst bij Lokeren, Scholz heeft last van de enkel. Verder zijn ook Gueye, Patosi en Mitu er allen nog niet bij in de kern van de Waaslanders.

De selectie van Lokeren: BARRY BOUBACAR Copa, CORRYN Alexander, DE PAUW Nill, DUTRA Sergio Junior, EL MOUATAZ Hassan, FERNANDEZ BALUFO Walter, GALITSIOS Giorgos, GEENS Bo, HARBAOUI Hamdi, LAZIC Jugoslav, LEKO Ivan, MARIC Mijat, MARIC Milos, MOKULU TEMBE Benjamin , OVERMEIRE Killian, SAGLIK Enes, TARAVEL Jérémy, TROMPET Jore, TSHILOLA TSHINYAMA Tiko, DE MAN PREBEN.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Anderlecht is grote favoriet. Een gokje van 60 euro op de Brusselaars levert 82 euro op. Een gokje op Lokeren kan dan weer 420 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 285 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITEeen account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws