lokSporting Lokeren
gnkKRC Genk
Datum: 27/04/2013 20:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Daknam
Live Plet start op Daknam
Fabian Morren
| 0 reacties
Plet start op Daknam
Foto: © SC

Lokeren en Racing Genk spelen openen vanavond speeldag 6 in de play-off I. Lokeren won vorige week verrassend van Standard, terwijl Genk na een 0 op 6 dringend weer punten nodig heeft.

Genk werd vooraf getipt als één van de outsiders. Als het die status nog wil waarmaken, moet het al een zeer sterk parcours afleggen in het vervolg van deze play-off I. Te beginnen vanavond op Daknam. Lokeren tankte vorige week vertrouwen na een 4-1-overwinning tegen Standard.

Bij de thuisploeg zijn Patosi, Gueye, Mitu, Scholz en Junior geblesseerd. Koen Persoons speelt zijn 200ste wedstrijd in eerste klasse. Genk-trainer Mario Been mist nog steeds Benji De Ceulaer. De aanvaller speelt dus niet tegen zijn ex-club.

Genk kwam in de voorgaande zeven wedstrijden telkens op achterstand. Hoog tijd voor de troepen van Been dus om dat eens om te buigen en zélf op voorsprong te komen. Bovendien lukt ook het scoren moeilijker in de laatste wedstrijden. Het doelsaldo van de voorbije twee duels: 0 gemaakt, 5 tegen.

Stel uw bonus van gratis 60 euro wedtegoed veilig en registreer je nu bij Unibet! Wint Lokeren straks van Genk? Dan levert je dat bij een gok van 60 euro liefst 180 euro op! Registreer je dus nu op www.unibet.be/voetbalkrant.

Meer nieuws