cluClub Brugge
staStandard
0-1
Lior Refaelov (pen) 44'
1-1
Lior Refaelov (pen) 67'
2-1
Datum: 06/04/2015 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Jan Breydel
Standard past niet in blauw-zwarte weg naar de titel
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Standard past niet in blauw-zwarte weg naar de titel
Foto: © Photonews

Club Brugge begint vanmiddag aan 'Operatie Titel' met een wedstrijd tegen Standard. Michel Preud'homme probeert de druk van zich af te schuiven door te stellen dat er meerdere kandidaten zijn, maar dat pakt niet.

"Ook RSC Anderlecht, Standard en KAA Gent hebben de kwaliteiten om mee te strijden om de titel", aldus Michel Preud'homme. "Hun kernen zijn sterk genoeg om prijzen te pakken."

De Luikenaar moet alvast puzzelen in de defensie. Met Bjorn Engels, Thomas Meunier en Oscar Duarte liggen namelijk enkele belangrijke pionnen in de lappenmand. 

"Het kan me weinig schelen dat we tegen Standard moeten beginnen", geeft Michel Preud'homme nog mee. "Het is meteen een wedstrijd tussen twee titelkandidaten, hé."

Standard moet het in West-Vlaanderen wel zonder Imoh Ezekiel doen. De Nigeriaan revalideert nog steeds van een spierscheur, maar zou binnenkort zijn wederoptreden moeten maken.

Pakt Club Brugge de overwinning? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 97 euro op. Denk je eerder dat Standard voor de verrassing zorgt door te winnen op Olympia? Dan mag je maar liefst 326 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws