Uitzwaaimatch in Jan Breydel, maar voor Antwerp hangt er nog heel wat vanaf
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Club Brugge-Antwerp om 18u

Uitzwaaimatch in Jan Breydel, maar voor Antwerp hangt er nog heel wat vanaf

Voor Club Brugge wordt het vandaag een afscheidsmatch. De trainer, Ivan Leko, zit de laatste keer op de bank bij blauw-zwart. Een laatste keer 'Ivan Leko's Bruges Army'. Voor Antwerp hangt er nog iets vanaf, maar zij hebben hun lot niet meer in eigen handen.

Leko kan wel geen beroep doen op Dennis en Danjuma. Waarschijnlijk komt Openda zo op de flank te staan en is er plaats voor Schrijvers. Of geeft Leko nog eens een kans aan Jelle Vossen, die de laatste maanden nog amper in beeld kwam? 

Ook voor Wesley is het zijn afscheidsmatch van Jan Breydel. Net als voor Benoît Poulain, die door de afwezigheid van Mechele en Mata nog eens een basisplaats krijgt. Ook Brendan Schoonbaert, talent van de beloften, zit in de selectie.

Vakantie

Bij Antwerp gaan ze er nog eens voluit voor gaan. De kans is klein, maar ze hopen dat Genk zijn job doet tegen Standard. Bij een beter resultaat dan de Rouches pakken zij de derde plaats en kunnen ze een weekje vroeger op vakantie.

Club Brugge is zwaar favoriet, een gokje op Antwerp kan u bijna vijf keer uw inzet opleveren. Ga gauw een kijkje nemen bij BetFIRST!

Meer nieuws

Meer nieuws