Datum: 07/04/2012 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Jan Breydel
Live Favoriet Cercle ontvangt OHL en Frederik Boi
Tomas Taecke
| 0 reacties
Favoriet Cercle ontvangt OHL en Frederik Boi
Foto: © SC

Cercle gaat vanavond voor eigen volk voor een tweede driepunter in PO2. Groen-zwart lijkt de kater na het mislopen van PO1 grotendeels te hebben doorgespoeld.

Veel ogen zullen vanavond gericht zijn op Frederik Boi, die terugkeert naar de oude stal waar hij tot vorig seizoen zijn volledige loopbaan actief was. Na de puntendeling tegen Lierse, probeert hij met OHL een eerste overwinning te boeken in de nacompetititie. De Vriese, Hayen en Salou zijn geblesseerd namens de Leuvenaars, verder zijn er geen geschorsten. Bruggeling Kevin Roelandts komt voor het eerst in lange tijd aan de aftrap.

Aan de overzijde kan Bob Peeters rekenen op een vrijwel fitte spelerskern. Mutombo heeft wat last aan de rug en Verbist is, ondanks dat hij de groepstraining hernam, nog niet wedstrijdfit verklaard.

De wedstrijd is vanaf 20u LIVE te volgen op onze website. Scheidsrechter Colemonts waakt over het goede verloop van de partij.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
 Cercle is favoriet. Een gokje op OHL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.Wint Cercle straks, dan krijgt u bij Bwin 150 euro bij een gok van 100 euro. Pakt  OHL de 3 punten, dan wint u  600 euro.

Meer nieuws