Datum: 21/04/2012 17:30
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: King Power at Den Dreef
Live Mechelen start met jongelingen Van Tricht en Henkens
Mechelen start met jongelingen Van Tricht en Henkens
Foto: © SC

Leuven en KV Mechelen bengelen onderaan in de play-off 2A. Ze willen allebei nog iets presenteren aan hun supporters, zeker Leuven dat nog maar één punt sprokkelde in drie wedstrijden.

Leuven bouwde zich een serieuze thuisreputatie op dit seizoen. Aan Den Dreef weet iedereen dat het moeilijk winnen is, maar kunnen de Leuvenaars nog wat putten uit hun reserve? Nu veel jongens weten dat ze geen toekomst hebben bij de fusieploeg is het maar de vraag of de motivatie nog groot is.

Bij KV Mechelen klopte voorzitter Johan Timmermans afgelopen week op tafel. Drie op negen is immers niet genoeg voor het ambitieuze Malinwa. Diabang, Renard en Van Loo zullen er niet bij zijn door blessures.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 17.30 uur.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

KVM is favoriet. Een gokje bij BWIN op Leuven daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat KV met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 230 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van OHL wint u 290 euro.

Meer nieuws