Datum: 13/04/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: King Power at Den Dreef
Live Gaat KV Mechelen zich herpakken?
Frank Deckers
| 0 reacties
Gaat KV Mechelen zich herpakken?
Foto: © SC

Oud-Heverlee Leuven neemt het vanavond op tegen KV Mechelen. Malinwa staat voor de wedstrijd van de laatste kans. Als ze verliezen tegen OHL mogen ze de finaleplaats van POII zeker vergeten.

KV Mechelen en de play-offs is geen goed huwelijk. Al vier jaar op rij mist de ploeg play-off I nipt waardoor ze play-off II moeten spelen. Daar verbrodden de spelers steevast hun kansen op het Europees ticket dat er nog te winnen valt. De voorzitter van KV Mechelen,  Johan Timmermans, begrijpt niet waarom zijn team zo slecht speelt in POII. “Het enige excuus die ik kan verzinnen is dat het negativisme rond POII de spelers mentaal kraakt.”

OH Leuven is wel goed begonnen aan de play-offs. De Brabanders staan tweede in groep B op één punt van Charleroi. OHL moet winnen van KV Mechelen om een kans te blijven maken op de finale van play-off II.

Waag gerust een gokje. Als u denkt dat KV Mechelen zich gaat herpakken en gaat winnen op Den Dreef kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 159 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via deze website een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws