Datum: 05/04/2015 18:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Achter de Kazerne
Koers, Pasen, ... Malinwa wil er een hoogdag van maken
Koers, Pasen, ... Malinwa wil er een hoogdag van maken
Foto: © SC

Racing Genk won vrijdagavond al in de poule thuis van Zulte Waregem, dus weet KV Mechelen dat het thuis ook moet winnen als ze aanspraak willen maken op poulewinst. Het wordt een hoogdagje Achter de Kazerne, maar krijgen we ook hoogstaand voetbal voor de kiezen?

Er valt heel wat te beleven vandaag Achter de Kazerne. Pasen doet wat met een mens, en dus kunnen er paaseitjes geraapt worden. Op groot scherm kan je de ontknoping van de Ronde van Vlaanderen volgen en pas daarna komt de apotheose met de strijd tussen KV Mechelen en Waasland-Beveren.

Tim Matthys kan zich vandaag focussen op de Ronde van Vlaanderen, de koersadept is geblesseerd. Dat geldt ook voor Cissé en Claes, Van Damme is dan weer nog steeds geschorst.

Ook bij de bezoekers heel wat geblesseerden. Oumarou, Hubert, Corstjens, Ibou, Bojovic, Sousa, Vermeulen, ... het is een lange rij. Bovendien zijn enkele spelers einde contract en niet in de selectie opgenomen: Coosemans, Cale en Henkens.

Er dan wel bij? Enkele jonkies die vanuit de beloften worden naar de A-kern geheveld. Denken we maar aan Niels De Pauw, Alec Luyckx, Dylan De Belder, Floriano Vanzo en Zakaria M’Sila.

Zet Malinwa de ambities kracht bij met een overwinning? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 102 euro op. Denk je dat WB komt stunten Achter de Kazerne? Dan mag je maar liefst 164 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws