lokSporting Lokeren
wesWesterlo
Datum: 11/04/2015 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Daknam
Westerlo op zoek naar absolutie in Lokeren
Westerlo op zoek naar absolutie in Lokeren
Foto: © Photonews

Lokeren staat aan de leiding in PO2 B en daar willen ze vanavond na de komst van Westerlo nog steeds staan. De Kempenaren lijken het zwakke broertje van de groep te worden, waar Harm van Veldhoven al onder vuur ligt bij de fans.

Lokeren moet het zonder Leye en Abdoun stellen en zo blijft Cyriel Dessers zijn kans krijgen in de spits. De jonge aanvaller moet zich nu tonen in aanloop naar volgend seizoen, want zijn kansen in de reguliere competitie waren bijzonder schaars.

Aanvallend Westerlo

Harm van Veldhoven zal dan weer blij zijn dat hij niet in het eigen Kuipje moet spelen, want daar kreeg hij tijdens de opdoffer tegen Moeskroen de wind van voren van de eigen fans. Nochtans speelt hij nu heel aanvallend en staan er met Aoulad, Schouterden, MacDonald en Gounongbe maar liefst vier aanvallers op het veld.

Dat hij de banbliksems van het publiek op zijn hals haalde, heeft ook veel te maken met de onduidelijkheid die er heerst rond het ontslag van Dennis van Wijk, die gisteren ook uithaalde naar het Westerlo-bestuur omdat ze de afspraken geschonden zouden hebben.

Wie wint er vanavond?

Win 88,8 euro bij een zege van Lokeren

Win 393 euro bij een zege van Westerlo

Geniet dus zeker van onze 60 euro gratis bonus en schrijf u hier in

Meer nieuws