zwaZulte Waregem
kvmKV Mechelen
Datum: 12/04/2015 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Regenboogstadion
Essevee wil tegen Malinwa nog eens iets laten zien
Essevee wil tegen Malinwa nog eens iets laten zien
Foto: © photonews

Het toetje van het voetbalweekend is voor play-off 2. In het Regenboogstadion nemen Zulte Waregem en KV Mechelen het tegen elkaar op. En deze keer is Malinwa duidelijk de favoriet, of hoe het kan verkeren.

Van het zwierige voetbal van de voorbije seizoenen geen spoor bij Zulte Waregem, dat dit seizoen al blij lijkt zich te hebben kunnen redden. De fans willen bloed, zweet en tranen zien ... maar zien dat voorlopig nog niet.

Vanavond een nieuwe kans tegen KV Mechelen, al moet het dat dan wel doen zonder enkele geblesseerden: Troisi, D'Haene en Cissako zijn er niet bij aan de Gaverbeek en ook Cordaro haalt de speciale match tegen zijn ex-club niet. Met Essikal krijgt opnieuw een youngster een selectie.

Bij de bezoekers uit Mechelen is er wél vertrouwen na vijf zeges op rij. Het wordt de eerste match van Moris onder de lat, Biebauw kreeg vorige week zijn groot afscheid.

Tim Matthys zal er tegen Essevee nog niet bij zijn en kan zich focussen op Parijs-Roubaix, voor Jens Naessens wordt het wél speciaal aan de Gaverbeek.

Kan Malinwa winnen aan de Gaverbeek? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 144 euro op. Denk je eerder dat we een puntendeling krijgen in de klepper van PO2? Dan mag je 192 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws