Datum: 09/05/2015 18:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Regenboogstadion
Genk gaat op zoek naar doelpuntenfestival in Regenboogstadion
Genk gaat op zoek naar doelpuntenfestival in Regenboogstadion
Foto: © photonews

Racing Genk heeft nog steeds een (water)kans om zijn groep te winnen in play-off 2. De opdracht is simpel: zelf winnen in het Regenboogstadion, liefst met een karrenvracht aan doelpunten. Al zal Essevee zich niet zomaar naar de slachtbank willen laten voeren.

Voor Racing Genk is de opdracht duidelijk: de Limburgers staan momenteel gelijk qua puntenaantal met Mechelen, maar het doelsaldo van Genk is opmerkelijk slechter.

En dus moet blauw-wit met minstens vijf doelpunten verschil winnen als Mechelen wint op de Freethiel. Geen eenvoudige opdracht, maar Genk weet op voorhand waar het voor staat. "Voetbal is een raar spelletje, dus het kan vreemd lopen", liet McLeish zich ontvallen op de persconferentie.

Kaya en Gimbert zitten terug in de selectie van de thuisploeg, terwijl Cissako (spierblessure), Troisi (spierblessure), Jorgensen (hamstring), Bostyn (quadriceps), Benteke (enkel), D'Haene (knie) en Cordaro (kniepees) niet speelklaar zijn. Messoudi is bovendien geschorst.

Ook de bezoekers kennen heel wat blessureleed: Anele is geschorst,  Tshimanga, Hamalainen, Walsh, Mboyo, Zarandia, Vrijsen, Schrijvers en Kumordzi zijn om diverse redenen out.

Kan Genk het seizoen met een overwinning afsluiten? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 162 euro op. Denk je eerder dat Essevee zal winnen? Dan mag je maar liefst 192 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws