Datum: 31/03/2019 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Het Kuipje
Vijfde onderlinge duel tussen Westerlo en Beerschot Wilrijk: welke ploeg uit 1B begint het beste aan play-off 2?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Volg straks LIVE op VOETBALKRANT.COM: Westerlo - Beerschot Wilrijk

Vijfde onderlinge duel tussen Westerlo en Beerschot Wilrijk: welke ploeg uit 1B begint het beste aan play-off 2?
Foto: © photonews

Vanavond staan Westerlo en Beerschot Wilrijk voor de vijfde keer in één seizoen tegenover elkaar. Welke ploeg uit 1B begint neemt de beste start in groep A van play-off 2?

Als we afgaan op de voorgaande onderlinge confrontaties dit seizoen is Beerschot Wilrijk favoriet. Twee keer werd er gelijksgespeeld en twee keer trokken de Mannekes aan het langste eind. Bovendien was dat twee keer in Het Kuipje.

Niets moet

Beide ploegen starten zonder zorgen aan hun campagne in play-off 2. Beerschot Wilrijk wil de gemiste promotie zo snel mogelijk doorspoelen en in de Kempen zijn ze blij dat ze momenteel geen play-off 3 moeten afwerken.

Stijn Vreven moet Joren Dom missen (polsblessure) en Noubissi is de eerste drie speeldagen geschorst. "Jongens die niet al te veel speelden zullen zeker hun kans krijgen", zei de trainer in aanloop naar de play-offs.

Bob Peeters heeft een volledig fitte kern, op Alessio Allessandro na. Die heeft last van een hersenschudding. "We willen zoveel mogelijk punten pakken en ook geen mal figuur slaan in play-off 2", liet Wouter Corstjens eerder deze week optekenen.

Meer nieuws