Datum: 09/04/2014 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Kwart Finales (T)
Stadion: Allianz Arena
Courtois heeft lot Atlético in handen
Courtois heeft lot Atlético in handen
Foto: © SC

De Champions League begint nu echt, zoveel moge duidelijk zijn. De eerste twee halve finalisten zijn gekend, wie komt daar vanavond nog bij. Het beloven twee absolute krakers te worden.

Na vandaag kennen we de vier halve finalisten. De duels van vanavond liggen beiden nog open. Zo is er de clash tussen Courtois en Messi, oftewel Atlético Madrid en Barcelona.

In de heenwedstrijd werd het 1-1 in Catalonië, dus het is simpel: als Courtois de nul houdt, bekert Atléti altijd verder. Messi verloor nog nooit van Atlético in 24 duels, Courtois kon nog nooit winnen van Messi. Maar met 0-0 gaan de Socio's wel door.

En ook in die andere wedstrijd kan het nog spannend worden. Manchester United hield in eigen huis Bayern op een gelijkspelletje, kan het team van Fellaini en Januzaj nu gaan stunten op bezoek in München? Pep Guardiola gaf zijn spelers dit weekend rust, een goede tactiek of toch niet?

Kan Courtois de nul houden?

Stel je even voor dat Courtois de nul kan houden tegen Barcelona, dan levert je gratis bonus meteen 600 euro op. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

En extra goed nieuws: er is een blessuretijdverzekering, waarbij elke gok tot 100 euro op juiste score, halftime/fulltime of de eerste of laatste doelpuntenmaker wordt terugbetaald als er in de blessuretijd wordt gescoord. Zet dus in!

Meer nieuws