Datum: 11/12/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 6
GROEP G: Geven Belgen van Zenit het nog uit handen?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
GROEP G: Geven Belgen van Zenit het nog uit handen?
Foto: © SC

In groep G zijn de kaarten normaliter geschud, maar in het voetbal weet je nooit. Atlético Madrid is sowieso zeker van groepswinst, Zenit Sint- Petersburg heeft zijn lot in eigen handen om tweede te worden.

Atlético Madrid is met 13 op 15 al een tijdje zeker van de volgende ronde, ook de groepswinst is al binnen. Op de laatste speeldag speelt het thuis tegen Porto dus enkel voor de eer. Voor de bezoekers ligt dat anders: zij kunnen met wat meeval nog door naar de volgende ronde. Dan moeten ze om te beginnen zelf al winnen en hopen op puntenverlies van Zenit Sint-Petersburg.

Zenit Sint-Petersburg mag van haar kant met Nicolas Lombaerts en Axel Witsel op bezoek bij het al uitgeschakelde Austria Wenen. Op papier zou dat geen enkel probleem mogen zijn, maar je weet natuurlijk maar nooit. In Rusland hield de club uit Wenen al gelijke tred, 0-0 werd het toen op speeldag 2.

Kan Porto de volgende ronde bereiken?

Durf je te gokken op een winst van Porto en puntenverlies van Zenit? In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je maar liefst 420 euro op. Als Porto gewoon zijn wedstrijd wint van Atlético, levert dat al een mooie som van 212 euro op. Via deze link kan je alvast je gratis wedtegoed (60 euro) veiligstellen. Dan ben je maar een gokje van de rijkdom verwijderd.

Meer nieuws