wolVfL Wolfsburg
gntKAA Gent
Datum: 08/03/2016 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (T)
Stadion: Volkswagenstadion
Kunnen de troepen van Hein Vanhaezebrouck stunten in Wolfsburg?
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Wolfsburg
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Wolfsburg - Gent

Kunnen de troepen van Hein Vanhaezebrouck stunten in Wolfsburg?
Foto: © photonews

Vanavond kijken AA Gent en Vfl Wolfsburg elkaar opnieuw in de ogen. In de Volkswagen Arena wacht de Buffalo's een haast onmogelijke klus. Coach Hein Vanhaezebrouck wil de match vooral met een goed gevoel afsluiten.

Toen het in Gent al snel 0-3 werd, dacht iedereen aan een nakende blamage. Dankzij de terugkeer naar 2-3 bleef de schade beperkt, maar doorstoten naar de kwartfinales lijkt een onrealistische droom voor AA Gent.

Wolfsburg klom immers uit het dal waar het enkele weken terug nog diep in zat. Hannover 96 werd met 0-4 afgemaakt in de streekderby en ook Borussia Mönchengladbach moest eraan geloven. 2-1 werd het tegen het team van Thorgan Hazard.

Dat terwijl AA Gent in de eigen competitie opnieuw niet wist te overtuigen tegen OH Leuven. Met een twijfelachtige Depoitre mist Vanhaezebrouck misschien één van zijn belangrijkste pionnen. Bij de Duitsers kan men niet rekenen op Naldo, Jung, Dost, Seguin en Benaglio.

Een stunt van AA Gent kan u geen windeireren leggen. Bij Unibet is Wolfsburg uiteraard favoriet. Een overwinning van Gent kan u bij een goeie gok van 60 euro maar liefst 411 euro opleveren. En die 60 euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Meer nieuws

Champions League

 Halve Finales (H)