Datum: 09/12/2015 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gent gaat historische avond tegemoet
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Voorbeschouwing Gent-Zenit

Gent gaat historische avond tegemoet
Foto: © photonews

Veertien jaar na het topjaar van Anderlecht kan een Belgische ploeg zich nog eens richting de volgende ronde van de Champions League trappen. Het huzarenstukje is een feit als Gent wint of op z'n minst even goed doet als Valencia in Mestalla tegen Lyon.

Laten we het maar houden op winnen. Momenteel zijn er in Europa weinig ploegen die in eigen huis Lyon niet opzij kunnen zetten. De Buffalo's trekken vol vertrouwen ten strijde, ondanks het 2-2 gelijkspel van vrijdag tegen Zulte Waregem.

Dat vertrouwen komt er vooral dankzij de terugkeer van drie sterkhouders. Lasse Nielsen, Brecht Dejaegere en vooral Danijel Milicevic waren allen twijfelachtig, maar haalden toch de wedstrijdselectie. Erik Johansson is er dan weer niet bij.

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Coulibaly, Depoitre, Neto, Poletanovic, Mitrovic, Kums, Saief, Van Der Bruggen, Dejaegere, Thoelen, Asare, Nielsen, Vandenbussche, Raman, Simon, Foket en Milicevic.

Bij Zenit zijn Witsel en Hulk er niet bij. De Russen hebben overigens een heleboel jonge spelers uit de B-ploeg mee naar Gent genomen. Afwachten of die ook gaan gebruikt worden vanavond.

Haalt Gent de volgende ronde? In dat geval kan een goeie gok van 60 euro u 97 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis. Bovendien maakt u bij kwalificatie van Gent kans op een deel van 15.000€!

Meer nieuws