Datum: 18/08/2015 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Vierde voorronde (Heen)
Stadion: Old Trafford
Club Brugge gaat op zoek naar stunt in Theatre of Dreams
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Club Brugge wil degelijke uitgangspositie veroveren bij Manchester United

Club Brugge gaat op zoek naar stunt in Theatre of Dreams
Foto: © Photonews

Club Brugge geeft vanavond Manchester United partij in het prachtige Old Trafford. Op papier hebben de West-Vlamingen amper een kans tegen de Engelse grootmacht, maar voetbal wordt natuurlijk nog steeds op een veld gespeeld.

"En in sport is simpelweg alles mogelijk", gelooft ook Michel Preud'homme rotsvast in de kansen van Club Brugge. "Nee, we gaan onze speelwijze niet veranderen omdat we in Manchester voetballen."

De Luikenaar kan vanavond alvast een beroep doen op Oscar Duarte. De Costa Ricaan is licht geblesseerd, maar kan spelen. Verder valt de keuze tussen de palen nog steeds op Sébastien Bruzzese.

Manchester United wil na een jaar afwezigheid op het Kampioenenbal niets aan het toeval overlaten. Louis van Gaal nam Adnan Januzaj gisteren nog mee naar de persbabbel, maar dat wil niets zeggen over diens speelkansen. 

"De druk is enorm", weet ook de Nederlander. "En dat komt deels door Club Brugge, hoor. Het is een sterk team en we zullen op ons best moeten zijn om te winnen."

Pakt Manchester United gewoon de overwinning? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET amper 81 euro op. Geloof jij in een stunt én een overwinning van Club Brugge? Dan mag je maar liefst 630 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

Champions League

 Halve Finales (H)