Datum: 17/02/2016 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Krijgen de Buffalo's de Wolven klein?

Voorbeschouwing: Gent - Wolfsburg

Krijgen de Buffalo's de Wolven klein?
Foto: photonews

AA Gent kan vanavond al een optie nemen op de kwartfinales van de UEFA Champions League. Het optimisme rond het team van Hein Vanhaezebrouck is groot, terwijl de jongens van Dieter Hecking in een serieuze dip zitten.

Hein Vanhaezebrouck wou het gisteren nog niet hebben over het feit dat zijn team geschiedenis kan schrijven. "We zijn totaal niet bezig met het feit dat dit uniek is in België. Pas als we doorgaan is het een unicum", aldus de Gentse oefenmeester.

"België had nog geen team in de kwartfinale in de moderne Champions League. Het wordt moeilijk tegen een stevige ploeg. We moeten een goed resultaat halen zodat we in de terugmatch nog volop onze kans kunnen gaan."

Bij Gent ontbreken enkel Gustav Wikheim en Hannes Van Der Bruggen van de spelers die beschikbaar zijn voor selectie in de Champions League. De overige negentien namen zitten allemaal in de selectie.

Selectie Gent: Sels, Thoelen, Vandenbussche, Rafinha, Mitrovic, Asare, Nielsen, Gershon, Coulibaly, Matton, Neto, Kums, Saief, Deaux, Dejaegere, Foket, Milicevic, Depoitre en Simon.

Bij Wolfsburg kampen ze met een ware blessuregolf. Daar kwam nog eens bij dat Nicklas Bendtner, wellicht omwille van disciplinaire redenen, er niet bij is vanavond.

Selectie Wolfsburg: Grün, Casteels, Klinger, Schäfer, Dante, Jung, Knoche, Rodriguez, Vierinha, Draxler, Träsch, Henrique, Schürrle, Luiz Gustavo, Arnold, Azzaoui, Kruse en Putaro.

UNIBET ziet weinig verschil tussen Gent en Wolfsburg. Een goeie gok van 60 euro op de Buffalo's kan u meer dan 170 euro opleveren. Bovendien maakt u kans op een bonus van 25.000 euro waneer Gent wint. En als u via deze link inschrijft, krijgt u zestig euro gratis!

Meer nieuws