gnkKRC Genk
napNapoli
Datum: 02/10/2019 18:55
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Luminus Arena
Kan Genk het Napolitaanse feestje van Mertens en Koulibaly verpesten?

Volg Genk - Napoli LIVE op Voetbalkrant.com

Kan Genk het Napolitaanse feestje van Mertens en Koulibaly verpesten?

Op papier moet Napoli altijd in staat zijn om de drie punten te pakken tegen KRC Genk. Carlo Ancelotti heeft meer talent ter beschikking in zijn kern, maar de Limburgers zijn gebrand op een revanche na de blamage in de openingsmatch tegen Salzburg.

Mertens voorbij Maradona?

Voor Rode Duivel Dries Mertens kan het een erg bijzondere avond worden. Als hij scoort dan beent hij niemand minder dan club- en voetballegende Diego Maradona bij met 115 goals voor Napoli. Alleen Hamsik doet nog beter. Voor verdediger Koulibaly wordt het een weerzien met de club waar hij twee mooie jaren kende.

Genkse revanche

Een afslachting kan KRC Genk allerminst gebruiken op dit moment. De CL-campagne werd geopend met een desastreuze nederlaag tegen Salzburg, dus de manschappen van Mazzu zijn op revanche gebrand. Punten halen tegen Napoli is absoluut geen must, maar naar de geleverde prestatie zal er wel worden gekeken. Die moet een pak beter dan twee weken geleden.

Selectie Napoli:

Allan, Callejon, Di Lorenzo, Elmas, Fabian Ruiz, Gaetano, Ghoulam, Insigne, Karnezis, Koulibaly, Llorente, Lozano, Luperto, Malcuit, Manolas, Mario Rui, Meret, Mertens, Milik, Ospina, Younes, Zielinski

Selectie Genk:

Coucke, Vandevoordt, Leysen, Dewaest, Cuesta, Lucumi, Maehle, Uronen, De Norre, Heynen, Wouters, Hagi, Berge, Hrošovský, Ito, Samatta, Onuachu, Bongonda, Paintsil en Odey

Meer nieuws