turTurkije
azeAzerbeidzjan
1-0
Datum: 11/10/2011 19:00
Competitie: EK Kwalificatie
Speeldag: Speeldag 12
Hiddink: "Turkije wint van Azerbeidzjan"
Melissa Maes
| 0 reacties
Hiddink: "Turkije wint van Azerbeidzjan"
Foto: © SC

Het resultaat van de Rode Duivels is belangrijk, maar daarnaast is het ook interessant om de prestaties van Turkije tegen Azerbeidzjan op de voet te volgen. Als België verliest van Duitsland, maar de Azeri’s stunten, dan gaan de Duivels alsnog naar de EK-barrages.

De vraag is uiteraard, gaat Turkije wel verliezen van Azerbeidzjan? Beide landen zijn vrij goed bevriend, dus misschien krijgen de Turken de overwinning wel cadeau. Daarnaast ligt Turkse bondscoach Guus Hiddink enorm onder vuur.

“We zullen winnen van Azerbeidzjan. Dat moet ook, anders verdienen we geen plaats op het EK. En ik heb er alle vertrouwen in dat Duitsland ook gewoon de overwinning pakt tegen België. De statistieken zijn duidelijk: Duitsland is sterker”, laat Hiddink duidelijk verstaan.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Turkije is favoriet. Een gokje op Azerbeidzjan daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Turkije de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 165 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Azerbeidzjan wint u maar liefst 3150 euro.

Meer nieuws

EK Kwalificatie