Datum: 11/06/2016 21:00
Competitie: EK
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stade du Vélodrome
EK dag 2: Brengen Engeland en Wales het eiland in vervoering?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing EK dag 2: Brengen Engeland en Wales het eiland in vervoering?

EK dag 2: Brengen Engeland en Wales het eiland in vervoering?
Foto: © photonews

Gisteren bleven we toch wat op onze honger zitten tijdens Frankrijk - Roemenië, tot Payet die wereldgoal uit zijn sloffen schudde. Krijgen we vandaag op dag twee opnieuw spektakel?

Albanië-Zwitserland

Op het eerste zicht lijkt dit één van de minst interessante wedstrijden. Iedereen verwacht Zwitserland als winnaar, maar je mag de nationale trots van de Albanezen niet vergeten. Bovendien krijgen we een duel tussen twee broers.

Granit Xhaka, de miljoenentransfer van Arsenal, neemt het met zijn Zwitserse maatjes op tegen broerlief Taulant Xhaka, die voor Albanië koos. Benieuwd wat dat gaat geven omstreeks de klok van drie.

Wales-Slowakije

In Wales tegen Slowakije verwachten we toch al iets meer spektakel. Vooral van sterspeler Gareth Bale wordt bij de Welshmen veel verwacht. Aan de overkant staat een stevig blok met Marek Hamsik als grote uitschieter.

In een zware groep met ook Engeland en Rusland is het van vitaal belang voor beide teams om de drie punten te pakken. Om 18u zijn we er voor u live bij vanuit het gloednieuwe stadion in Bordeaux.

Engeland-Rusland

Dé kraker van vanavond is echter Engeland tegen Rusland. Wat doen Vardy, Kane en Rooney tegen een stevig Russisch blok. De grote sterren zijn er wat uit bij de Russen, maar op een groot tornooi kunnen ze altijd iets meer.

We zijn ook benieuwd naar het piepjonge middenveld van de Engelsen. Houden Tottenham-boys Alli en Dier stand tegen Denisov en co? We weten het vanavond. Engeland is de favoriet, The Three Lions worden getipt als één van de kanshebbers op de eindwinst.

Volgens UNIBET zijn Zwitserland, Slowakije en Engeland favoriet. Een goeie gok van 60 euro op een combinatie van die favorieten, kan je maar liefst 587 euro opleveren. En die zestig euro? Die krijgt u via deze link gewoon gratis!

Meer nieuws