hanHannover 96
cluClub Brugge
Datum: 16/02/2012 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/16 Finales (H)
Stadion: AWD-Arena
Live Club Brugge met verwachte elf in Hannover
Fabian Morren
| 0 reacties
Club Brugge met verwachte elf in Hannover
Foto: © SC

Standard toonde voor Nieuwjaar al hoe je Hannover moet verslaan. Club Brugge moet dat nu trachten te doen in de zestiende finales van de Europa League.

De statistieken heeft Club alvast niet mee voor de heenwedstrid. Blauw-zwart won nog nooit op Duitse bodem. De laatste wedstrijd in Duitsland dateert van 2005, toen in de groepsfase van de Champions Leaguem et 1-0 werd verloren bij Bayern München.

Club-trainer Christoph Daum ontmoet dus zijn landgenoten en moet het straks nog steeds stellen zonder Odjidja. Akpala kruigt opnieuw de voorkeur, Vleminckx moet vrede nemen met een plaats op de bank. Jorgacevic is niet speelgerechtigd. Daardoor neemt Kujovic zijn plaats onder de lat in.

Hannover speelde in de groepsfase thuis 0-0 gelijk tegen Standard. In Luik werd er met 2-0 verloren. De Duitsers eindigden tweede, achter Standard. Club Brugge kroonde zich tot groepswinnaar.

Ploegopstellingen:
Hannover: Zieler, Cherundolo, Pogatetz, Haggui, Pander, Schlaudraff, Pinto, Stindl, Rausch, Diouf, Abdellaoue
Club Brugge: Kujovic, Hoefkens, Donk, Jordi, Stenman, Zimling, Van Acker, Vazquez, Lestienne, Akpala, Refaelov

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Hannover is favoriet. Een gokje bij BWIN op Club Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Hannover met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 232,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Club Brugge wint u 625 euro

Meer nieuws