Slask Wroclaw
cluClub Brugge
1-0
Datum: 01/08/2013 20:45
Competitie: Europa League
Speeldag: Derde voorronde (Heen)
Stadion: Stadion Miejski (Wroclaw)
Live LIVE: Neemt Club optie op laatste voorronde?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
LIVE: Neemt Club optie op laatste voorronde?
Foto: © SC

Club Brugge geeft vanavond Slask Wroclaw partij. Blauw-zwart zou in principe geen problemen mogen hebben met de groenhemden. Maar wie zijn die Polen?

Om de poorten van de Europa League open te beuken moet Club sowieso voorbij Slask Wroclaw. Een goede uitgangspositie zou, met het oog op de terugwedstrijd, een ideaal scenario vormen. Club mag zich echter aan een warme ontvangst verwachten. Poolse fans zijn sowieso heetgebakerd, en dat is in Wroclaw niet anders.

Bovendien spelen de groenhemden in het Miejski-stadion. Een pareltje, gebouwd voor Euro 2012, waar een dikke 40.000 man kan plaatsnemen. Ondanks het feit dat het slechts de derde voorronde van de Europa League is, verwacht de thuisploeg toch zo’n 30.000 enthousiastelingen.

Club moet het tegen de Poolse subtopper alvast doen zonder Victor Vazquez. De middenvelder ondervindt nog hinder aan de enkel en stoomt zich in West-Vlaanderen klaar voor de wedstrijd van zondag tegen KV Oostende.

Al bij al moet blauw-zwart Slask zonder al te veel moeite opzij kunnen zetten. Al hebben de Polen een voordeel. Voor Club is de partij de tweede wedstrijd met inzet, terwijl de Ekstraklasa al iets langer bezig is. Slask Wroclaw prijkt na twee speeldagen wel maar op een povere veertiende stek met één punt. Een echte waardemeter zal het dus wellicht niet zijn voor de troepen van Juan Carlos Garrido.

Wil de wedstrijd live volgen? Klik dan op DEZE LINK.

Wie zal het halen?

Waag een gokje op bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 120 euro als blauw-zwart wint. Zet je 60 euro in op een overwinning van Wroclaw, dan loopt dat al op richting 224 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws