Datum: 11/12/2014 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Wat kan Standard 2.0 tegen Feyenoord?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wat kan Standard 2.0 tegen Feyenoord?
Foto: © Photonews

Na de slechte resultaten sloeg Standard vorige week een nieuwe weg in. Er werden meer jongeren bij de A-kern gehaald en er werd meteen gewonnen in de Waalse derby tegen Charleroi. Vanavond komt Feyenoord op bezoek.

Die match heeft eigenlijk geen belang meer voor de Rouches. Standard is namelijk al uitgeschakeld in de Europa League. Feyenoord is op zijn beurt sowieso geplaatst. De Nederlanders kunnen wel nog de groepswinst kwijtspelen aan Rijeka of Sevilla.

Arslanagic is er alvast niet bij, hij zit een schorsingsdag uit. Corentin Fiore krijgt normaal gezien een kans in de defensie. Voor het overige zitten geen grote verrassingen in de selectie. Vinicius, Viera en Marquet zijn geblesseerd.

Selectie Standard: Kawashima, Thuram, Andrade, Ciman, Stam, Van Damme, Fiore, Trebel, De Sart, Enoh, Faty, Lumanza, Mujangi Bia, Ono, Milosevic, Louis, De Camargo, Watt.

Feyenoord wil komaf maken met de slechte uitreputatie in België. Het verloor de laatste drie matchen die het op Belgische bodem afwerkte allemaal. In 2010 schakelde Gent het team nog uit met 2-0 in de voorrondes van de Europa League.

Verlaat Standard Europa met een zege?

De Rouches zijn de underdog bij UNIBET. Een goeie gok van 60 euro op de jongens van Vukomanovic kan 225 euro opleveren. Die 60 euro krijgt u via deze link helemaal gratis!

Meer nieuws

Europa League

 Halve Finales (H)