Datum: 06/08/2015 20:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Derde voorronde (Terug)
Standard wil 25.000 Bosniërs de mond snoeren
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Standard wil 25.000 Bosniërs de mond snoeren
Foto: © photonews

De druk die gisteravond boven Jan Breydel hing, heeft zich verplaatst naar Sarajevo. Met een kleine voorsprong in de achterzak (1-2) gaat Standard bij Zeljeznicar op zoek naar een plek in de laatste voorronde van de Europa League.

"Een uitschakeling in de voorlaatste horde zou een catastrofe zijn", klonk het bij de Rouches gisteravond nog massaal. "Enkel de poulefase telt", aldus technisch directeur Axel Lawaree. Nog een hele weg te gaan dus voor de Luikenaars.

Blessureleed

Te beginnen met vanavond. En Slavo Muslin heeft heel wat blessurezorgen aan zijn hoofd. Op Arslanagic (enkel), Legear (achillespees) en Scholz (voet) hoeft de Frans-Servische oefenmeester al niet te rekenen.

Om de 25.000 uitzinnige Bosniërs stil te krijgen, doet Standard een beroep op de jonge Fransman Anthony Knockaert. Wellicht mag ook Beni Badibanga, die vorige week zijn eerste Europese basisplek vierde, weer starten.

Ziet u de Rouches doorstoten op Bosnische bodem?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 114 euro op. Vreest u toch nog dat Zeljeznicar de volgende ronde bereikt? Dan kan u voor dezelfde inzet 360 euro terugkrijgen.

Voetbalkrant.com zet u via volgende LINK alvast op weg een met een gratis wedtegoed van 60 euro!

Meer nieuws