Datum: 11/10/2013 20:30
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 12
GROEP F: Portugal moet bidden
GROEP F: Portugal moet bidden
Foto: © SC

In groep F is de strijd gereduceerd tot een tweestrijd. Portugal moet bidden dat Rusland een misstap maakt, maar die kans lijkt klein.

Rusland heeft voorlopig een puntje meer dan Portugal en heeft in de resterende twee duels geen echte moeilijke wedstrijd meer voor de boeg. Normaliter gaan de Russen dan ook groepswinnaar worden, al blijven de Portugezen in hun kansen geloven. Dat moet ook, want verlies is uit den boze. Dan speelt Israël ineens nog een beetje mee om plek twee.

Portugal ontvangt vanavond namelijk Israël, dat voorlopig derde staat op vijf punten van Ronaldo & co. Rusland moet naar het nietige Luxemburg, dat deze campagne wel al zes punten wist weg te kapen en niet eens laatstes staat in de poule.

Die 'eer' is weggelegd Azerbeidjan, al kunnen ze er vandaag tegen Noord-Ierland wel iets aan doen. Ook onderin wordt het dus nog spannend!

De wedstrijden:

Azerbeidjan - Noord-Ierland 18u
Luxemburg - Rusland 20u30 - Live op Unibet TV
Portugal - Israël 21u45 - Live op Unibet TV

Portugal vanavond aan de leiding?

Komt Portugal vanavond aan de leiding? Een gecombineerd gokje van 60 euro bij Unibet levert je 1047 euro op bij winst van Portugal en puntenverlies van Rusland - een aanrader. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)