Deportivo wint, Rl Madrid speelt gelijk

Uitslagen en kort verslag van de zondag wedstrijden in de Primera Division.

Villarreal - Malaga 2 - 0

Villarreal knap vijfde, maakte de voorspelling waar en won makkelijk van Malaga.

R.Sociedad - Espanyol 3 - 1

Jordi Cruijff scoorde in de slotfase voor Espanyol. Veel was de ploeg uit Barcelona hier niet mee vooruit. Door deze nederlaag verkeert Espanyol in degradatiegevaar. Bij Real Sociedad zat Sander Westerveld op de bank.

Deportivo - Zaragoza 4 - 1

Nummer drie Deportivo herstelde zich tegen Real Zaragoza na het gelijke spel van vorige week tegen middenmotor Racing Santander. Tristan van Deportivo maakte halverwege de eerste helft een eigen doelpunt van Valeron ongedaan. Na rust liep de thuisploeg via Valeron, Tristan en Sergio uit naar 4-1.

Betis - R. Madrid 1 - 1

Real Madrid had het zwaar in Sevilla. Real Betis kwam op het half uur op voorsprong door Joaquin. Ronaldo maakte een kwartier na rust de gelijkmaker.

Verder speelden de eilandbewoners Mallorca 1 - 1 gelijk tegen Racing en won Atletico Madrid moeizaam op eigen veld van Sevilla met 2 - 1.