Adelaar vertrekt bij De Graafschap

Adelaar vertrekt bij De Graafschap
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Graafschap moet op zoek naar een nieuwe trainer. Frans Adelaar vertrekt na dit seizoen uit Doetinchem. Berichten als zou hij nu bij ADO Den Haag als trainer én technisch directeur aan de slag gaan, noemt de Utrechter echter hoogst voorbarig.

Adelaar en De Graafschap spraken dinsdag over de mogelijkheden van een nieuw dienstverband. De Doetinchemse club wil graag door met de 43-jarige trainer, die ondanks tegenvallende resultaten voor rust heeft gezorgd. De club uit de Gouden Gids Divisie kan Adelaar echter weinig garanties geven over de beschikbare middelen voor komend jaar. Hoewel beide partijen spraken over een 'goed gesprek' zijn de perspectieven van De Graafschap te mager voor Adelaar.

Adelaar, die in zomer 2003 in Doetinchem begon, stelde de Doetinchemse spelersgroep woensdagmorgen van zijn beslissing om bij De Graafschap te vertrekken op de hoogte. Vervolgens zette hij koers naar de residentie, om te praten over een contract bij ADO Den Haag. Berichten als zou hij al rond zijn over een driejarig contract noemt hij hoogst voorbarig.

'Als die berichten bij ADO vandaan komen, kan ik nu bij wijze van spreken alles gaan eisen', laat hij VI vanuit de auto weten. 'Want ik moet nog gewoon onderhandelen. ADO en ik hebben ook alleen nog maar gesproken over de positie van hoofdcoach, over technisch directeur hebben we het nog helemaal niet gehad. Het klopt wel dat de club daar niemand anders voor wil aantrekken, maar zeker is er nog niks. We zijn het nog niet eens.'
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties