Zwolle leeft weer, AZ wint opnieuw

FC Zwolle heeft vanavond een heel belangrijke zege behaald tegen NEC. Het voetbal was niet mooi maar het was adembenemend om de strijdlust van de thuisploeg te zien. Van der Doelen had de bezoekers na een halfuur verdiend op voorsprong gebracht. Na rust sloeg Takak echter toe. Hij scoorde twee keer in vijf minuten tijd waardoor Zwolle verdiend met 2-1 won.

Vitesse verloor vanavond opnieuw, ditmaal was Groningen te sterk. Krstev bracht de bezoekers op voorsprong, Rink zorgde in de 51ste minuut echter voor de gelijkmaker. De wedstrijd leek uit te draaien op een gelijkspel totdat Van Gessel in blessuretijd nog voor de Groningse zege zorgde.

AZ won verdiend met 2-1 van RBC Roosendaal. Van Galen bracht de thuisploeg al na een minuut op voorsprong. Buskermolen verdubbelde vlak na rust de voorsprong. De Graef gaf RBC weer een beetje hoop maar de 2-1 score bleef op het bord staan.