Ajax verwelkomt Arsenal

Ajax verwelkomt Arsenal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax is volop bezig met de organisatie van de aankomende zomerstop. De Amsterdammers trekken wellicht op stage naar Marokko, waarna het Arsenal, River Plate en Panathinaikos Athene zal ontvangen in de Amsterdam Tournament.

Op 18 mei zou Ajax voor drie dagen naar Marokko vertrekken voor een korte stage en een oefenwedstrijd tegen de Marokkaanse topploeg Raja Casablanca. Vorig seizoen stond er al zo'n stage op het programma, maar Ajax zegde toen af wegens de aanslagen in het Afrikaanse land. Volgens de Marokkaanse pers zal Ajax daarom dit jaar wél afzakken naar het zwarte continent.

Ook het programma van het Amsterdam Tournament, het jaarlijkse vierhoekstoernooi van Ajax, is zo goed als bekend. Als alles goed gaat zakken het Engelse Arsenal, het Griekse Panathinaikos Athene en het Argentijnse River Plate af naar Amsterdam om deel te nemen aan het prestigieuze toernooi van de Amsterdammers. River Plate werd wellicht uitgenodigd om commerciële redenen: de organisatoren hopen zo de Zuid-Amerikaanse televisiemarkt te veroveren.

Verder staan er ook enkele buitenlandse oefenduels op het programma, waaronder twee in Engeland. Fulham is alvast één van de twee tegenstanders.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties