Millwall laat het liggen

Millwall laat het liggen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Millwall heeft gisterenavond een erg pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen Watford City, dat nu definitief uit de degradatiezone weg is. Millwall verloor in The New Den met 1-2.

Daniele Dichio bracht The Lions in de 16de minuut nog op voorsprong, maar in de 53ste minuut kon Dyer de bordjes in evenwicht brengen. Lee Cook bezegelde in de 71ste minuut het lot van de Engelse bekerfinalist. Watford telt nu 51 punten en één wedstrijd te goed, dat zijn er vier meer dan Gillingham, dat op een degradatiestek staat. Met nog 9 punten te verdienen voor Gillingham lijkt Watford dus veilig van degradatie. Millwall verliest door de nederlaag z'n positie in de top zes, die recht geeft op deelname aan de play-offs. Millwall staat nu 7de met 66 punten, dat is één puntje minder dan nummer zes West Ham United. Er zijn voor de meeste teams nog drie wedstrijden te gaan.

Crystal Palace, het team van Nico Vaesen, staat 8ste met 64 punten, maar heeft nog één duel te goed. Vanavond speelt Palace thuis tegen nummer drie Sunderland.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties