Sinaai Girls-Hewian Lanaken 6-2

De eerste helft werd gekenmerkt door vele harde kontakten en Sarina Heirbout dreigde daar het grootste slachtoffer van te worden. Ze kon evenwel tijdig worden opgelapt.

Angelique Dewulf en Herbout kregen de beste kansen maar faalden in de afwerking.Ook de bezoeksters lieten zich niet onbetuigd en staken regelmatig de neus aan het venster.

Enkele minuten voor rust kon Peggy Audenaert de bal monopoliseren en doorsteken naar de scorende Angelique Dewulf (1-0).Op slag van rust devieerde Lieselot Debruyn een hoekschop van Audenaert naar de verdubbeling (2-0).

Onmiddellijk na rust kon de bezoekende doelvrouw een schot van Audenaert niet onder controle houden zodat Sarina Herbout makkelijk scoorde (3-0). EĆ©n minuut later zette Nancy Streber een strafschop om (3-1). En alweer zestig seconden nadien was Audenaert sneller op de bal dan haar belaagster zodat de 4-1 op het bord kwam.

Meteen de 27ste van de Sinaaise topschutter.

Op het uur volgde een scherpe voorzet van Dewulf waarbij Audenaert zich daarop miskeek waarna Els Meeuwissen toch succesvol omboog (5-1).

In het slotkwartier kon Nancy Streber een tweede keer milderen (5-2).Voor het half dozijn zorgde Ann Haevermans die een zoveelste hoekschop van Dewulf inknikte (6-2).

Na de wedstrijd kregen Peggy Audenaert, Anja Roels, Mieke Verschooren, Nadien Vanhout en Tamara Deleenheer bloemen wegens allen stoppen met voetballen. (Bron:Marcel Van Cauwenberghe-Sinaai Girls)